Waddenwindorgel in Pingjum

Op zaterdag 7 mei, tijdens het kunstfestival in Pingjum, vindt de eerste uitvoering, de try out, van Waddenwindorgel plaats. Waddenwindorgel is een  muziektheaterspektakel op locatie van Gerda Holzhaus en muzikant/componist Bob Driessen.

Bob Driesen schreef een nieuwe compositie voor orkest en koor. Of beter gezegd een compositie voor heel veel koren. De bedoeling is dat het project de komende maanden verder uitgroeit tot een zangevenement waar meerdere koren en zangers uit de regio het leven in het waddengebied bezingen.

Buiten, met zicht op de zeedijk, kan iedereen op 7 mei een voorproefje meemaken. Figuranten en zangers lopen al zingend met u mee over een landweg, richting de zee.  Laat u meevoeren tijdens het kunstweekend door de klanken van het Waddenwindorgel.

Waddenwindorgel wordt op zaterdag 7 mei twee keer opgevoerd, namelijk om 14.00 uur en om 15.00 uur. In het dorpshuis van Pingjum, Lammert Scheltesstraat 12, kunt u kaarten voor de voorstelling kopen.

Het volledige programma van het kunstweekend kunt u hier vinden. De toegang voor alle voorstellingen en exposities (passe partout) tijdens het kunstweekend bedraagt € 3,00. Openingstijden: Vrijdagavond 6 mei van 20.00 tot 22.00 uur. Zaterdag 7 mei van 13.00 tot 17.00 en van 20.00 – 22.00 uur. Zondag 8 mei van 11.00 tot 17.00 uur.