Het MOOISTE Plekje ???

Wat is jouw mooiste plek?

Doe mee en win twee kaartjes voor een muziektheaterspektakel in Pingjum

Kunst achter Dijken organiseert in september  2014 een kunstproject over de Pingjumer Gouden Halsband en de Lytse Bouhoeke. Een onderdeel van dit project is het ontwerpen van een nieuwe kaart van de omgeving.  De meeste kaarten tonen wegen, steden, vaarten en velden op schaal.  Zij helpen om ons te oriënteren en om onze weg te vinden. Maar wat gebeurt er wanneer zo’n kaart ook meer persoonlijke informatie toont? Informatie en kennis die vooral bij bewoners van de Lytse Bouhoeke bekend is? Wij denken dat het een verrassend nieuwe kaart kan opleveren met nieuwe mogelijkheden. Ben jij ook nieuwsgierig naar het uitzicht dat mensen in jouw omgeving als ‘het mooiste’ hebben bestempeld? Of naar de mooiste wandeling in de buurt? Help ons dat met deze kaart. Deel  jouw mooiste of meest waardevolle plek met ons.

Waar heb je het mooiste uitzicht? Waar kun je het beste wegdromen? Waar heb je iets bijzonders beleefd? Welk landschap heeft indruk op jou gemaakt? Of is jouw mooiste plek misschien een plaats waar een bijzonder verhaal aan is verbonden? Alles kan. Het gaat om plekken in het landschap buiten de dorpen en steden: Bijvoorbeeld in het open veld, aan zee, in het bos, op de dijk, of tussen de akkers.

Meedoen?
Stuur dan voor 30 mei een mail naar Stefan Belderbos; s.belderbos@kunstachterdijken.nl. Geef in deze mail aan waar jouw mooiste plek in de Lytse Bouhoeke ligt (bijvoorbeeld via gps coördinaten of met een korte beschrijving en straatnaam). Maar belangrijker nog dan deze exacte locatie: Geef ook aan waarom je deze plek zo mooi vindt. Wat maakt deze plaats voor jou zo bijzonder.

De drie inzendingen met de mooiste beschrijvingen (het waarom)  ontvangen van ons ieder twee vrijkaartjes voor een muziektheaterspektakel dat in september 2014 in Pingjum wordt opgevoerd.  Medio juni worden de winnaars bekend gemaakt.